Team

Adriaensens Jana

Door haar interesse in sport kwam Jana in contact met het beroep podologie. Al snel werd duidelijk dat de twee takken van podologie haar interesseren.
In 2016 studeerde ze af als bachelor in de podologie. 

Datzelfde jaar nog startte Jana de praktijk op, om extra ervaring op te doen combineerde zij dit met het werken in een podologiepraktijk van een collega. 

Sinds 2019 ligt de focus volledig op haar eigen praktijk, die intussen ook een tweede vestiging kreeg. 

Je kan bij Jana terecht voor zowel nagel – en huidproblemen, als voor biomechanisch/klinisch onderzoek, ganganalyse en functionele zolen.

Muylaert Sofie

Sofie maakt sinds april 2023 deel uit van de praktijk. Na een jarenlange carrière buiten de zorgsector, besloot ze in 2019 op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging die nauw bij haar persoonlijkheid en interesses aanleunde. Dit heeft geleid tot het behalen van een bachelor in de Podologie met grote onderscheiding (2023). Tijdens haar opleiding deed ze veelvuldige praktijkervaring in diverse podologische praktijken op.

U kan bij Sofie terecht voor podologische behandelingen van huid en nagels, biomechanisch en klinisch onderzoek, ganganalyse en functionele zooltherapie. Sofie is een gedreven jonge vrouw, is sociaal, empathisch en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.